Terschelling

Betaalbaar verblijf op Terschelling

Vind uw comfortabele én betaalbare vakantiehuisje op Terschelling ...

4-persoons Appartement Kinnum midden op Terschelling

Gelegen in de polder in het dorpje Kinnum

De Appartementen Dagpauwoog, Icarusblauwtje, Landkaartje & Hooibeestje Terschelling bevinden zich in het middelgedeelte van onze appartementen boerderij in het rustige en landelijke dorpje Kinnum. Alle appartementen zijn ingericht voor vier personen. Bestaande uit een woonkamer met open keuken en twee aparte slaapkamers boven. Ook kan men gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin. Ieder huisje heeft een eigen terras. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer drie kilometer.

Foto’s 4 persoons appartementen

Indeling en faciliteiten vakantiehuisje

Deze huisjes hebben een woonkamer met open keuken en aparte slaapkamers op de eerste verdieping met elk twee eenpersoonsbedden.
Het vakantieverblijf is voorzien van TV en draadloos internet. De keuken heeft een vaatwasser er en combi-oven. Ook is er een wasmachine en -droger beschikbaar

De hond mag mee naar Terschelling

Uw hond is ook welkom in onze 4 persoons appartementen. Neemt u uw huisdier mee dan is er wel een verplichte schoonmaak van toepassing, de kosten hiervan bedragen vijftig euro. De prijs per huisdier is € 15 (jaarrond).

Tarieven en periodes

De minimale verblijfsduur bedraagt 3 nachten.
Vanaf half juni tot het tweede weekend van september kunt u enkel voor één week boeken?

WEEK 7 nachten
€ 275
MIDWEEK 4 nachten
€ 199
WEEKEND 3 nachten
€ 199

Om de actuele prijs te tonen selecteer hieronder de gewenste aankomstdatum.

Wanneer wilt u naar Terschelling

Beschikbaarheid en reserveren

Voor het maken van een reservering selecteer hierboven de gewenste aankomstdatum. Klik op de prijs waarna u kunt doorgaan naar het boekingsformulier. Hier kunt u de beschikbaarheid bekijken en ook de periode aanpassen.

Is het huisje en/of appartement niet beschikbaar gebruik dan de Zoek en Boek pagina om te kijken welke alternatieven er zijn.

Reserveren blank Zoek & Boek blank Alle Huisjes