Terschelling

Betaalbaar verblijf op Terschelling

Vind uw comfortabele én betaalbare vakantiehuisje op Terschelling ...

2-persoons appartement Kleine Vos op Terschelling

Kleine Vos is een twee persoons appartement op Terschelling gelegen in onze voormalige boerderij in het dorpje Kinnum. Er is een eigen terras en een ruime gemeenschappelijke tuin bij het vakantiehuisje. Er is veel rust om het huis en u heeft vrij uitzicht over de weilanden en de waddendijk op 150 meter. Midsland ligt op loop-/fietsafstand en ook West Terschelling is goed bereikbaar.

Foto’s Kleine Vos

Indeling en faciliteiten appartement

Het huisje is ingericht voor 2 personen en heeft een woonkamer met eethoek en open keuken. Beneden treft u ook de badkamer met douche en toilet.
De slaapkamer is boven en heeft twee éénpersoonsbedden. Vanaf het dakraam heeft u een weids zicht over het wad en kunt u bij helder weer het vaste land zien liggen.

De keuken heeft onder andere een combi magnetron/oven. Verder zijn er een wasmachine en droger in het huisje. Uiteraard is er ook TV en internet in het vakantieverblijf. Aan de zuidzijde is een eigen terrasje.
U kunt geen huisdieren meenemen naar Kleine Vos.

Tarieven en periodes

De minimale verblijfsduur bedraagt 3 nachten.
Vanaf half juni tot het tweede weekend van september kunt u enkel voor één week boeken?

WEEK 7 nachten
€ 230
MIDWEEK 4 nachten
€ 160
WEEKEND 3 nachten
€ 160

Om de actuele prijs te tonen selecteer hieronder de gewenste aankomstdatum.

Wanneer wilt u naar Terschelling

Beschikbaarheid en reserveren

Voor het maken van een reservering selecteer hierboven de gewenste aankomstdatum. Klik op de prijs waarna u kunt doorgaan naar het boekingsformulier. Hier kunt u de beschikbaarheid bekijken en ook de periode aanpassen.

Is het huisje en/of appartement niet beschikbaar gebruik dan de Zoek en Boek pagina om te kijken welke alternatieven er zijn.

Reserveren blank Zoek & Boek blank Alle Huisjes