Terschelling

Betaalbaar verblijf op Terschelling

Vind uw comfortabele én betaalbare vakantiehuisje op Terschelling ...

Atalanta Terschelling Vakantiehuisje 3 personen

Atalanta is een drie persoons appartement op Terschelling gelegen in een voormalige boerderij in het dorpje Kinnum. Er is een eigen terras in een ruime gemeenschappelijke tuin bij het appartement. U heeft uitzicht over de weilanden en de waddendijk op 150 meter. Het dorpje Midsland met leuke winkels, restaurants en supermarkt is op loopafstand. De afstand van het huisje tot het strand is circa drie kilometer. Kortom een heerlijke plekje centraal op Terschelling van waaruit je het eiland goed kan verkennen.

Foto’s huisje Atalanta

Indeling en faciliteiten vakantiehuisje

Het huisje is ingericht voor drie personen en heeft een woonkamer met open keuken en eethoek. Er zijn twee slaapkamers; 1 met 2 éénpersoonsbedden en een slaapkamer met 1 éénpersoonsbed. De badkamer heeft douche en toilet.

De keuken heeft onder andere een vaatwasser en combi magnetron/oven. Verder zijn er een wasmachine en droger in het huisje. Uiteraard is er ook TV en internet in het vakantieverblijf. Aan de zonnige zuidzijde is een eigen terrasje.
U kunt geen huisdieren meenemen naar Atalanta.

Tarieven en periodes

De minimale verblijfsduur bedraagt 3 nachten.
Vanaf half juni tot het tweede weekend van september kunt u enkel voor één week boeken?

WEEK 7 nachten
€ 250
MIDWEEK 4 nachten
€ 195
WEEKEND 3 nachten
€ 185

Om de actuele prijs te tonen selecteer hieronder de gewenste aankomstdatum.

Wanneer wilt u naar Terschelling

Beschikbaarheid en reserveren

Voor het maken van een reservering selecteer hierboven de gewenste aankomstdatum. Klik op de prijs waarna u kunt doorgaan naar het boekingsformulier. Hier kunt u de beschikbaarheid bekijken en ook de periode aanpassen.

Is het huisje en/of appartement niet beschikbaar gebruik dan de Zoek en Boek pagina om te kijken welke alternatieven er zijn.

Reserveren blank Zoek & Boek blank Alle Huisjes