Terschelling

Betaalbaar verblijf op Terschelling

Vind uw comfortabele én betaalbare vakantiehuisje op Terschelling ...

Morgenrood 2-persoons huisje Terschelling huren

Morgenrood is een knus tweepersoons huisje op Terschelling gelegen in het dorpje Kinnum. Er is een eigen terras in een ruime gemeenschappelijke tuin. Het huisje is gesitueerd op eigen erf achter onze appartementen boerderij en heeft een klein terras. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke tuin. Vanuit het 2 persoons huisje heeft u zicht op de dijk. De afstand van het huisje tot het strand is ongeveer drie kilometer.

Foto’s huisje Morgenrood

Indeling en faciliteiten vakantiehuisje

Het huisje heeft een woonkamer met open keuken en één slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Aan de voorzijde is een klein eigen terras. TV en WiFi internet zijn aanwezig. De keuken heeft een combi magnetron/oven. Ook is er een gemeenschappelijke wasmachine en droger aanwezig.

De hond mag mee naar dit het huisje

Wilt u uw hond meenemen naar Terschelling? Uw hond is ook welkom. Neemt u uw huisdier mee dan is er wel een verplichte schoonmaak van toepassing, de kosten hiervan bedragen vijftig euro. De prijs per huisdier is € 15 (jaarrond).

Tarieven en periodes

De minimale verblijfsduur bedraagt 3 nachten.
Vanaf half juni tot het tweede weekend van september kunt u enkel voor één week boeken?

WEEK 7 nachten
€ 230
MIDWEEK 4 nachten
€ 160
WEEKEND 3 nachten
€ 160

Om de actuele prijs te tonen selecteer hieronder de gewenste aankomstdatum.

Wanneer wilt u naar Terschelling

Beschikbaarheid en reserveren

Voor het maken van een reservering selecteer hierboven de gewenste aankomstdatum. Klik op de prijs waarna u kunt doorgaan naar het boekingsformulier. Hier kunt u de beschikbaarheid bekijken en ook de periode aanpassen.

Is het huisje en/of appartement niet beschikbaar gebruik dan de Zoek en Boek pagina om te kijken welke alternatieven er zijn.

Reserveren blank Zoek & Boek blank Alle Huisjes