Terschelling

Betaalbaar verblijf op Terschelling

Vind uw comfortabele én betaalbare vakantiehuisje op Terschelling ...

Hageheld huisje 2 personen Terschelling

Huisje Hageheld centraal op Terschelling

Dit vakantiehuisje bevindt zich op de begane grond in het voorhuis van onze appartementen boerderij in het dorpje Kinnum. Een klein dorpje vlakbij het wad en het dorp Midsland. Hier treft u diverse winkels waaronder een supermarkt en restaurants en cafés. De afstand van het vakantiehuis tot het strand is ongeveer drie kilometer.

Foto’s huisje Hageheld

Indeling en faciliteiten vakantieverblijf

Het huisje heeft een ruime woonkamer met open keuken en aparte slaapkamer met uitzicht over de gemeenschappelijke tuin. De badkamer is recent vernieuwd. 2 Persoons vakantiehuis Hageheld is geheel gelijkvloers. In de vakantiewoning zijn TV en WiFi aanwezig.

Honden zijn ook welkom in het huisje

Uw hond mag mee naar dit huisje voor 2 personen op Terschelling. Neemt u uw viervoeter mee dan is er wel een verplichte eindschoonmaak van toepassing. Hiervoor rekenen wij vijftig euro.

Tarieven en periodes

De minimale verblijfsduur bedraagt 3 nachten.
Vanaf half juni tot het tweede weekend van september kunt u enkel voor één week boeken?

WEEK 7 nachten
€ 275
MIDWEEK 4 nachten
€ 199
WEEKEND 3 nachten
€ 199

Om de actuele prijs te tonen selecteer hieronder de gewenste aankomstdatum.

Wanneer wilt u naar Terschelling

Beschikbaarheid en reserveren

Voor het maken van een reservering selecteer hierboven de gewenste aankomstdatum. Klik op de prijs waarna u kunt doorgaan naar het boekingsformulier. Hier kunt u de beschikbaarheid bekijken en ook de periode aanpassen.

Is het huisje en/of appartement niet beschikbaar gebruik dan de Zoek en Boek pagina om te kijken welke alternatieven er zijn.

Reserveren blank Zoek & Boek blank Alle Huisjes